Kremni serum za daljše trepalnice in močnejše obrvi

Kremni serum za daljše trepalnice in močnejše obrvi

SESTAVINE:
*10g ricinusovega olja
*1g čebeljega voska
*1g glicerina
*1 kaplja vitamina E

OPIS POSTOPKA: Vosek in olje daj na vodno kopel, da se vosek stopi. Odstavi in počasi dodajaj glicerin in vitamin E ter ves čas mešaj, da nastane homogena zmes. Natoči v 10 ml lonček in počakaj, da se ohladi. Zapri in opremi z etiketo.

UPORABA: Prstno blazinico pomoči v serum (pazi na higieno, roke naj bodo dobro umite) in namaži trepalnice pri korenini. V primeru, da želiš spodbuditi tudi rast obrvi, nanesi serum na celoten lok obrvi. Uporabljaj vsak dan zvečer pred spanjem vsaj 3 mesece. Prvi rezultati se pričnejo kazati po mesecu dni uporabe.

RECEPT PRIPRAVILA: Inka P. Gerkšič

Če se želite naučiti, naravno kozmetiko izdelovati same, si oglejte informacije o organizirani delavnici izdelave kozmetike za nego obraza z Malincinimi izdelki TUKAJ.

*10g ricinusovega olja*1g čebeljega voska*1g glicerina*1 kaplja vitamina E Vosek in olje daj na vodno kopel, da se vosek stopi. Odstavi in počasi dodajaj glicerin in vitamin E ter ves čas mešaj, da nastane homogena zmes. Natoči v 10 ml lonček in počakaj, da se ohladi. Zapri in opremi z etiketo.

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.