Bogata domača krema za telo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bogata domača krema za telo

1

Krema za telo, ki me je popolnoma očarala.Rezultati - božansko mehka koža - so vidni že po prvi uporabi. Za izdelavo sem uporabila hladno stiskana masla iz ekološke pridelave iz Malincine shrambe.

Maslo si namažemo zvečer po tuširanju na rahlo vlažno kožo. Ker je krema zelo bogata in mastna odsvetujem uporabo vsak dan, ampak enkrat do dvakrat tedensko. Maslo se čez noč lepo vpije in zjutraj se zbudiš z božansko mehko kožo.

SESTAVINE:
* 50g karitejevega/shea masla
* 30g mango masla
* 20g kokosovega olja/masla

 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine damo v posodo in 3 minute mešamo z ročnim mešalnikom na najvišji hitrosti, da se masla lepo povežejo skupaj. Kremo hranimo na sobni temperaturi zaprto v stekleni posodici.
 
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja
* 50g karitejevega/shea masla * 30g mango masla * 20g kokosovega olja/masla    Vse sestavine damo v posodo in 3 minute mešamo z ročnim mešalnikom na najvišji hitrosti, da se masla lepo povežejo skupaj. Kremo hranimo na sobni temperaturi zaprto v stekleni posodici.  
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Lea Borondič

Poiskusila to domačo kremo in je res super :) priporočam vsem da jo sprobate saj je res enostavna za pripravo in super za kožo :D