TOP 5 načinov za zdravljenje mačka

TOP 5 načinov za zdravljenje mačka

Če si ob prehodu v novo leto nekoliko pregloboko pogledal/a v kozarec, sem ti pripravila 5 načinov za hitro in učinkovito zdravljenje mačka :P

1. Voda, voda in še enkrat voda
Sicer priporočam pitje vode že med pitjem alkohola ali pa vsaj pred spanjem en velik kozarec. Tudi naslednji dan prični s kozarcem vode -  telo bo zelo hvaležno. Namesto navadne vode je super izbira proti mačku tudi kokosova ali javorjeva voda. Obe odlično rehidrirata, vsebujeta zelo malo sladkorja in kalorij. 

2. Limonada z ingverjem
Telesu v času mačka pogosto primanjkuje vitamina C. V litrski vrč stisnite eno limono in dodajte žličko svežega ali suhega ingverja. Limonada te bo osvežila, oskrbela z vitaminom C in odgnala mačka. Po želji lahko dodaš tudi camu camu v prahu.   

3. Kraljevski zajtrk
Čeprav je to zadnja stvar, na katero bi pomislili in se omemba hrane sliši kot največja grožnja, je dobro nekaj pojesti. Po izkušnjah najbolj pomagajo pečena jajčka s sirom in kosom kruha. 

4. Domača goveja juha  
To pa je nasvet moje babice :P Najboljša je sveže kuhana, da te pogreje in potolaži želodec. 

5. Mlečni napitek
Sliši se grozno, ampak kravje mleko resnično pomiri razdražen želodec. PriporočaM da 2 dcl  hladnega mleka zmešaš z eno banano in ščepcem cimeta. Takšen napitek bo pomiril tvoj želodček in ti dal energijo.

Avtor: Malinca Nastja 

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.