Pridruži se brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle

Pridruži se brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle

Izpolni obrazec spodaj in se pridruži brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle.

Malince smo razmišljale, kako bi na enem mestu združile vse sestavine, ki so pomembne za zdravo, dolgo in srečno življenje.

Po daljšem razmisleku je nastala ideja za projekt Malinca Lifestyle #SpremeniSebeSpremeniSvet. Gre za enoleten in popolnoma brezplačen projekt, ki bo zaznamoval leto 2020. 

Projekt smo si zamislile tako, da bomo v letu 2020 vsak mesec posvetili drugi tematiki – od zdrave prehrane, gibanja in športa, osebnostne rasti, zmanjševanja stresa, medsebojnih odnosov in dobre komunikacije do učenja, naravne nege telesa, življenja v sožitju s hišnimi ljubljenčki, varovanja okolja in dobrodelnosti.

S priznanimi strokovnjaki s področij osebne rasti, motivacije, prehrane, športa in še česa se bomo dotaknili tem, ki ti bodo pomagale do bolj pozitivnega življenja. Poučne in zanimive video vsebine, blogi in nasveti bodo vsak mesec prileteli kar v tvoj e-mail nabiralnik.

DARILO! Pripravile smo tudi tiskano knjižico Malinca Lifestyle, ki jo bodo brezplačno po pošti prejeli vsi prijavljeni v projekt. (brezplačno jo prejmejo tudi vsi, ki oddajo naročila na malinca.si med 25.12.2019 in 29.2.2020). V knjižici najdeš, poleg vsebin in nasvetov na zgoraj omenjene tematike, tudi odličen prispevek o postavljanju ciljev in Malincin Manifesto – 17. načel, ki povzemajo celoten smisel zdravega in pozitivnega življenjskega sloga.

Malince smo namreč mnenja, da lahko z vsakodnevnimi manjšimi odločitvami in spremembami pozitiven življenjski slog postane tudi tvoj vsakdan.

Toplo te vabim, da se pridružiš brezplačnemu projektu Malinca Lifestyle z izpolnitvijo podatkov spodaj. Štartamo 1.1.2020.

Prijavni obrazec Malinca Lifestlye

Če želiš, da ti pošljemo brezplačno knjižico Malinca Lifestyle, vpiši spodaj še svoj naslov.

Želim prejemati e-sporočila v zvezi s projektom Malinca Lifestyle. E-sporočila bomo pošiljali 1x tedensko.

 

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.