Kvinoja s piščancem, šparglji in grahom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kvinoja s piščancem, šparglji in grahom

SESTAVINE:

* 100 g kvinoje

* 2 piščančja zrezka

* 8 belih špargljev

* paradižnikova mezga

* konzerva graha

* himalajska sol

* Kokosovo olje

* 200 g sira




OPIS POSTOPKA: Pred uporabo kvinojo speremo in prelijemo s toplo vodo. Pustimo jo stati v vodi par ur, da nabrekne. Zavremo jo z dvojno količino vode in kuhamo 20 min. Medtem na kokosovem olje prepražimo koščke piščanca, ki smo ga prej nasolili. Po 5 minutah dodamo še na kolobarje narezane beluše, paradižnikov koncentrat in začinimo s papriko v prahu. Pražimo še 5 min. Nato vse skupaj zmešamo, dodamo grah in nariban sir ter damo peči v pečico za 10 min, da se rahlo zapeče.



ČAS PRIPRAVE: 40 min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.


,* 100 g kvinoje ,* 2 piščančja zrezka ,* 8 belih špargljev ,* paradižnikova mezga ,* konzerva graha ,* himalajska sol ,* Kokosovo olje ,* 200 g sira , , Pred uporabo kvinojo speremo in prelijemo s toplo vodo. Pustimo jo stati v vodi par ur, da nabrekne. Zavremo jo z dvojno količino vode in kuhamo 20 min. Medtem na kokosovem olje prepražimo koščke piščanca, ki smo ga prej nasolili. Po 5 minutah dodamo še na kolobarje narezane beluše, paradižnikov koncentrat in začinimo s papriko v prahu. Pražimo še 5 min. Nato vse skupaj zmešamo, dodamo grah in nariban sir ter damo peči v pečico za 10 min, da se rahlo zapeče.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.