Kruh brez glutena z malo ogljikovih hidratov
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kruh brez glutena z malo ogljikovih hidratov

Tisti, ki so na LCHF dieti se izogibajo ogljikovim hidratom in zato lahko uživajo le kruh, ki ne vsebuje običajne moke. 



SESTAVINE:

* 8 jajc

* 130g kokosove moke

* 240g masla

* žličko soli

* pecilni prašek




OPIS POSTOPKA: Maslo stopimo in ga primešamo k jajcam. V drugi posodi zmešamo skupaj suhe sestavine (kokosovo moko, sol, pecilni prašek), ki jih nato dodamo zmesi iz jajc in masla. Vse skupaj dobro premešamo ter vlijemo v namaščen pekač. Pečemo 50-60 minut na 180-200 stopinjah, odvisno od modelčka, ki ga uporabimo.



Hranilna vrednost: - 3260 kCal - 70 B, 15 OH, 320 M, 25g vlaknin

*Priporočam da si več o kruhu preberete na naši FB strani, saj je očitno zelo odvisno od kokosove moke, ali kruh "rata" ali ne.



ČAS PRIPRAVE: 60 minut

RECEPT PRIPRAVILA:  Jasmin Zorko  


,* 8 jajc ,* 130g kokosove moke ,* 240g masla ,* žličko soli ,* pecilni prašek , , Maslo stopimo in ga primešamo k jajcam. V drugi posodi zmešamo skupaj suhe sestavine (kokosovo moko, sol, pecilni prašek), ki jih nato dodamo zmesi iz jajc in masla. Vse skupaj dobro premešamo ter vlijemo v namaščen pekač. Pečemo 50-60 minut na 180-200 stopinjah, odvisno od modelčka, ki ga uporabimo. Hranilna vrednost: - 3260 kCal - 70 B, 15 OH, 320 M, 25g vlaknin *Priporočam da si več o kruhu preberete na naši FB strani, saj je očitno zelo odvisno od kokosove moke, ali kruh "rata" ali ne.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.