Čistilna pena za obraz
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čistilna pena za obraz

 

Naravna čistilna pena za obraz, ki odstrani vso umazanijo in makeup iz obraza. Hkrati pomaga upočasniti znake staranja, kožo nahrani in neguje. KOKOSOVO OLJE deluje kot naravni antioksidant, ki učinkovito kožo ščiti pred staranjem in poškodbami. RICINUSOVO OLJE je izredno dobro za nego kože. Vlaži kožo, pomaga pri problematični koži, dobro je za nego brazgotin. ETERIČNO OLJE GERANIJE deluje izrazito antidepresivno, protivnetno in protibakterijsko. Neguje kožo in pomaga celiti rane.

SESTAVINE:
*30g kokosovega olja
*30g ricinusovega olja
*5 kapljic eteričnega olja geranije

OPIS POSTOPKA:
1. Kokosovo olje stopimo na vodni kopeli.
2. Dodamo ricinusovo olje in mešanico postavimo za nekaj minut v hladilnik.
3. Nežno zmiksamo z električno metlico in dodamo eterično olje.
4. Mešanico postavimo v hladilnik za 5 minut.
5. Mešanico vzamemo iz hladilnika in ponovno zmiksamo. Le ta se bo hitro spenila in ustvarila se bo čudovita penasta tekstura.
6. Rok uporabe pene je 2 meseca.
 
ČAS PRIPPRAVE: 15 min
RECEPT SESTAVILA: Malinca Ana
*30g kokosovega olja *30g ricinusovega olja *5 kapljic eteričnega olja geranije 1. Kokosovo olje stopimo na vodni kopeli. 2. Dodamo ricinusovo olje in mešanico postavimo za nekaj minut v hladilnik. 3. Nežno zmiksamo z električno metlico in dodamo eterično olje. 4. Mešanico postavimo v hladilnik za 5 minut. 5. Mešanico vzamemo iz hladilnika in ponovno zmiksamo. Le ta se bo hitro spenila in ustvarila se bo čudovita penasta tekstura. 6. Rok uporabe pene je 2 meseca.  
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.