Kako smo v prodajo vključili znamke Humble Brush in Burnetie

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Velikokrat dobim vprašanje zakaj v prodajo poleg prehrane vključujemo tudi druge izdelke za zdrav življenjski slog in kje najdemo takšne kul izdelke oziroma znamke.

Pa sem se odločila, da ti povem 2 kratki zgodbi, kako smo v prodajo vključili eko zobne ščetke Humble Brush in čevlje z reciklirano gumo Burnetie :)

Zobne ščetke Humble Brush

Za 27-rojstni dan sem od dragega dobila za darilo letalsko karto za Japonsko. Seveda sem bila čisto navdušena, on pa še bolj, ker je bila njegova dolgoletna želja, da bi obiskal najbolj odštekano in tehnološko razvito državo (se vidi, da je programer).

Seveda jaz ne bi bila jaz, če v 14 dneh ne bi obletela 

(v 12 dneh sva prehodila skoraj 200 km) vse mogoče trgovine in iskala nove ideje za Malinco. Na potovanju po Japonski sem odkrila veliko dizajnerskih (ženske kupujemo z očmi ;)) in hkrati eko izdelkov, med njimi tudi zobne ščetke Humble Brush, ki drugače izvirajo iz Švedske. Na desni še prva slika ščetke, ki sem jo naredila v trgovini, kjer sem jih odkrila.

Takoj, ko sem zagledala čisto hudo leseno ščetke z roza ščetinami sem vedela, da je must have nakup. Seveda sem potem pozanimala, kdo je proizvajalec, kakšne so njegove vrednote, prav tako pa sem jo testirala dva meseca in ko sem ugotovila, da so res kvalitetne in prijazne mojim dlesnim, sem se odločila kontaktirati proizvajalca. Kar hitro smo se dogovorili za podrobnosti in ščetke so bile dobra 2 meseca po mojem prihodu domov že na voljo v Malinci :)

Poleg dizajna, kvalitete in eko note so me k vključitvi v ponudbo prepričali tudi 100% biološko razgradljivega ročaj iz bambusa, mehke ščetine brez toksinov BPA in seveda humanitarna nota. Z nakupom ene zobne ščetke kupimo praktično dve. Z vsako kupljeno zobno ščetko proizvajalec podari eno zobno ščetko ljudem v stiski, ki nimajo dostopa do zobozdravstvene oskrbe. Kul, kajne?

Za vse, ki bi želeli prebrati kaj več o moji izkušnji na Japonskem sem spisala tudi članek 7 navad Japoncev, ki prekašajo slovenske.

Superge Burnetie

Čevlji Burnetie izvirajo iz Kanade, jaz pa sem jih odkrila v Sloveniji. Poleg Malince, ki je moj ''otrok'' je moje poslanstvo tudi pomoč mladim podjetnikom oz. posameznikom, ki želijo na samostojno podjetniško pot. Ena izmed njih sta bila tudi Boris in Eva, ki sta bila pri meni na izobraževanjih več kot 2 leti nazaj. Imela sta spletno trgovino, v kateri sta med drugim prodajala tudi čevlje Burnetie. Ker so mi bili čevlji res všeč in ker rada podprem mlade podjetnike, sem se po odločila za nakup le-teh. Moram priznati, da na začetku nisem ravno verjela v razmerje med ceno in kvaliteto. Sem pa vesela, da sem se k sreči motila, ker imam Burnetie superge že 2 leti, v njih sem prehodila že par 100 kilometrov in še vedno so skoraj kot novi ;) Na desni še slika za dokaz, kako izgledajo danes.

Po dveh letih od mojega srečanja z Borisom in Eva, me je Boris kontaktiral in povedal, da sta se s punco odločila prodati spletno trgovino in hkrati tudi zastopstvo za znamko Burnetie, ker se podajata k novim podjetniškim izzivom. Jaz pa ne bi bila jaz, če ne bi zgrabila priložnosti in začela resno razmišljati o vključitvi Burnetie znamke v Malinco. Seveda sem prej naredila analizo znamke, se posvetovala 

z ekipo Malince in našimi zvestimi strankami o tem, da bi v ponudbo vključili tudi superge. V večji meri so bili vsi za, končno piko na i pa so ponovno prispevale vrednote podjetja Burnetie. Skrbijo namreč za varovanje okolje, ohranjanje planeta in zato si prizadevajo za izdelavo superg z nič odpadnega material

a in iz recikliranih materialov, kljub temu pa ohranjajo vrhunsko kvaliteto in odštekan dizajn. Za svojo družbeno odgovorno poslovanje pa so prejeli že številne nagrade. Evo pa imamo od marca letos v ponudbi tudi mojo novo najljubšo znamko superg. Sedaj imam doma že 3 pare ;) Res je težko delati v okolju, kjer si obdan s samimi super izdelki, ker včasih preveč zapraviš :P

Imaš kakšen predlog za kakšno super blagovno znamko? Pošlji mi na nastja@malinca.si.

Avtor: Malinca Nastja

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek