Juha iz rdeče pese
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Juha iz rdeče pese

SESTAVINE: (za eno osebo):

* 2 manjši surovi pesi (ali pol večjega kozarca vložene pese)

* 2 jž kisle smetane ali albuminske skute

* mlada čebula

* svež drobnjak

* začimbe (bazilika, himalajska sol, …)

* 2 čž bučnega olja

* 1 dl vode (ali soka rdeče pese)



OPIS POSTOPKA: Surovo peso očistimo, jo narežemo na kocke ter damo v multipraktik. Vanj dodamo še kislo smetano, bučno olje, začimbe in vodo ter vse skupaj zmiksamo. Maso nato prelijemo v globok krožnik. Po želji dodamo malo sveže drobnjak in mlado čebulo.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Sandra Zadravec  


(za eno osebo): ,* 2 manjši surovi pesi (ali pol večjega kozarca vložene pese) ,* 2 jž kisle smetane ali albuminske skute ,* mlada čebula ,* svež drobnjak ,* začimbe (bazilika, himalajska sol, …) ,* 2 čž bučnega olja ,* 1 dl vode (ali soka rdeče pese) , , Surovo peso očistimo, jo narežemo na kocke ter damo v multipraktik. Vanj dodamo še kislo smetano, bučno olje, začimbe in vodo ter vse skupaj zmiksamo. Maso nato prelijemo v globok krožnik. Po želji dodamo malo sveže drobnjak in mlado čebulo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.