Hrustljava čičerika z medom in peteršiljem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Hrustljava čičerika z medom in peteršiljem

SESTAVINE za 2 osebi:
* 100g kuhane čičerike
* 1 čajna žlica medu
Začimbe:
* olivno olje
* grobo mleta sol
* rdeča paprika
* peteršilj (dodamo po občutku)

OPIS POSTOPKA: Ko skuhamo čičeriko, jo splahnemo z mrzlo vodo in dobro osušimo. Nato obložimo pekač s peki papirjem in čičeriko preložimo nanj, jo posolimo in ji dodamo rdečo papriko, olivno olje ter med. Pečico segrejemo na 200 stopinj in pečemo od 30-40 minut, odvisno od vaših preferenc glede hrustljavosti. Vmes vsaj enkrat vse skupaj dobro premešamo. Ko je čičerika pečena, ji dodamo svež peteršilj in postrežemo. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 10 min + čas peke 
RECEPT PRIPRAVILA: Katarina Štucl

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.