zapri

Teden daril ❤ Preveri akcijske cene >>>

Košarica
slovenian

Tinca Malinca
ti vedno z veseljem pomaga in svetuje!

info@malinca.si

051 244 557

Domač gosti sok

Oceni recept z 1 do 5 malinc:
(5)
Št. ocen: 1

Sem velika ljubiteljica gostih sokov, najraje pa imam mareličnega. Dobrega gostega mareličnega soka mi še ni uspelo narediti, je pa ta mangov sok odličen približek :)

SESTAVINE:
* 1 mango
* 1 pomaranča
 
OPIS POSTOPKA: Mango olupimo in narežemo na večje kose, pomarančno olupimo. Vse skupaj damo v blender in zmešamo dokler ne dobimo gostega soka. Če želite bolj redkega, uporabite kakšno pomarančno več. Pa na zdravje.
 
ČAS PRIPRAVE: 3 min
RECEPT SESTAVILA:
 Malinca Ana H. 

Sem velika ljubiteljica gostih sokov, najraje pa imam mareličnega. Dobrega gostega mareličnega soka mi še ni uspelo narediti, je pa ta mangov sok odličen približek :)SESTAVINE:* 1 mango * 1 pomaranča   OPIS POSTOPKA: Mango olupimo in narežemo na večje kose, pomarančno olupimo. Vse skupaj damo v blender in zmešamo dokler ne dobimo gostega soka. Če želite bolj redkega, uporabite kakšno pomarančno več. Pa na zdravje.   ČAS PRIPRAVE: 3 minRECEPT SESTAVILA: Malinca Ana H.  Mango olupimo in narežemo na večje kose, pomarančno olupimo. Vse skupaj damo v blender in zmešamo dokler ne dobimo gostega soka. Če želite bolj redkega, uporabite kakšno pomarančno več. Pa na zdravje.  

Dodaj komentar
« Nazaj
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.