Divji riž s piščancem in ovseno kremo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Divji riž s piščancem in ovseno kremo

SESTAVINE (za 3 osebe):

* divji riž

* 1 čebula

* 450 g piščanca

* 1 ovsena krema za kuhanje

*300 g šampinjonov

* himlajska sol

* sezamovo olje



OPIS POSTOPKA: Divji riž skuhamo posebej. V drugi ponovni na olju prepražimo čebulo, dodamo meso, da se zapeče (5 minut). Nato dodamo gobice in kuhamo 15 minut. Na koncu dodamo še ovseno kremo in pokuhamo še 5 minut.



ČAS PRIPRAVE: 40 min

RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.