Čips malo drugače
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čips malo drugače

SESTAVINE:

* 4 beljaki

* 12 dag sladkorja v prahu (jaz sem uporabila rjavega, poskusite lahko tudi s kokosovim)

* 14 dag pirine bele moke

* suho sadje (brusnice, rozine, goji jagode...), oreščke (mandlje, brazilske...) kar je pač pri roki

* kokosovo olje



OPIS POSTOPKA: Beljake stepemo v sneg, nato dodamo še sladkor in moko. Na koncu dodamo suho sadje, ali oreščke (jaz sem uporabila brusnice) in vse skupaj še malo premešamo. Maso vlijemo v pomaščen ozek pekač in pečemo pol ure na 200 stopinj. Nato maso stresemo iz pekača in pustimo, da se ohladi. Hladno pecivo nato na mesoreznici narežemo na tanke rezine, te potem zložimo na peki papir in pečemo par minut da robovi porjavijo.

ČAS PRIPRAVE: 45 min

RECEPT PRIPRAVILA: Alja  


,* 4 beljaki ,* 12 dag sladkorja v prahu (jaz sem uporabila rjavega, poskusite lahko tudi s kokosovim) ,* 14 dag pirine bele moke ,* suho sadje (brusnice, rozine, goji jagode...), oreščke (mandlje, brazilske...) kar je pač pri roki ,* kokosovo olje , , Beljake stepemo v sneg, nato dodamo še sladkor in moko. Na koncu dodamo suho sadje, ali oreščke (jaz sem uporabila brusnice) in vse skupaj še malo premešamo. Maso vlijemo v pomaščen ozek pekač in pečemo pol ure na 200 stopinj. Nato maso stresemo iz pekača in pustimo, da se ohladi. Hladno pecivo nato na mesoreznici narežemo na tanke rezine, te potem zložimo na peki papir in pečemo par minut da robovi porjavijo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.