Bučkina juhica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučkina juhica

Domača zelenjavna juhica je super zadeva, še posebej takšna bučkina, ki je dobra tudi hladna. Potrebovali boste le peščico sestavin in pičle pol urice za pripravo.



SESTAVINE:

* Ena ogromna bučka ali več manjših

* Mala čebulica

* Dva srednja stroka česna

* Kokosovo olje

* Sol

* Poper

* Žlica konopljinih proteinov po želji



OPIS POSTOPKA: Na kokosovem olju popražimo nasekljano čebulo in česen. Dodamo na koščke narezano bučko ter pomešamo. V posodo nato nalijemo vodo. Ta naj sega do polovice višine ravni narezanih bučk – manj je več v tem primeru. Lonec nato pokrijemo in kuhamo nekje 15 -20 minut, toliko, da se bučke skuhajo. V tem stanju solimo in popramo po okusu. Sedaj pride na vrsto palični mešalnik. Kar v loncu se skupaj nato lepo zmiksamo tako, da dobimo kremasto zmes. To je tudi čas, ko dodamo žlico konopljinih proteinov in ponovno pomešamo. Juhica je končana in pripravljena za serviranje. Če ne štejete kalorij pa lahko brez slabe vesti dodate še žličko kisle smetane za okus. Dober tek :)

RECEPT PRIPRAVILA: Ksenija Zupanc - Spotted in pink


,* Ena ogromna bučka ali več manjših ,* Mala čebulica ,* Dva srednja stroka česna ,* Kokosovo olje ,* Sol ,* Poper ,* Žlica konopljinih proteinov po želji , ,
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.