Bučka z jajci
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučka z jajci

SESTAVINE:

* bučka

* rdeča čebula

* 2 jajci

* peteršilj

* sol in poper

* kokosova maščoba = olje



OPIS POSTOPKA: Na kokosovi maščobi prepražimo rdečo čebulo, ko postekleni, dodamo naribano bučko in pražimo dve do tri minute. Posebej v posodici zmešamo dve jajci, dodamo sol, poper in peteršilj. Nato jajca dodamo k bučkam in mešamo dokler jajca niso pečena. Zraven postrežemo kos pirinega kruha.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Kristina Jusic


,* bučka ,* rdeča čebula ,* 2 jajci ,* peteršilj ,* sol in poper ,* kokosova maščoba = olje , , Na kokosovi maščobi prepražimo rdečo čebulo, ko postekleni, dodamo naribano bučko in pražimo dve do tri minute. Posebej v posodici zmešamo dve jajci, dodamo sol, poper in peteršilj. Nato jajca dodamo k bučkam in mešamo dokler jajca niso pečena. Zraven postrežemo kos pirinega kruha.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.