Bela čokolada
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bela čokolada

Vsi čokoholiki, ki brez čokolade ne morete – spodaj je recept za odlično čokolado, ki si jo lahko napravite kar sami. Recept vzemite kot osnovo, čokoladi pa dodajte dodatke, ki jih imate najraje. Prijetno zdravo sladkanje! 

SESTAVINE: 
* 50g kakavovega masla
* 20g vanilijevih beljakovin
* 3 žličke sladila eritritol
* za dodatek: oreščki (brazilski, indijski), limeta 

OPIS POSTOPKA: Stopimo kakavovo maslo in eritritol, dodamo vanilijeve beljakovine ter vse dobro premešamo. Krožnik obložimo s peki papirjem, maso zlijemo na krožnik ter dodamo dodatke po želji (suho sadje, oreščke...). Po enem delu čokolade sem potrosila oreščke, po drugem pa limeto (notranjost limete sem narezala na drobne koščke in posula po masi za čokolado). Damo v zamrzovalnik za približno 15 min. 

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Zdrava Kuhalnica

  * 50g kakavovega masla * 20g vanilijevih beljakovin * 3 žličke sladila eritritol * za dodatek: oreščki (brazilski, indijski), limeta   Stopimo kakavovo maslo in eritritol, dodamo vanilijeve beljakovine ter vse dobro premešamo. Krožnik obložimo s peki papirjem, maso zlijemo na krožnik ter dodamo dodatke po želji (suho sadje, oreščke...). Po enem delu čokolade sem potrosila oreščke, po drugem pa limeto (notranjost limete sem narezala na drobne koščke in posula po masi za čokolado). Damo v zamrzovalnik za približno 15 min. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.