Babičini piškoti

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 7

SESTAVINE:
* 60 dag pšenične polnozrnate moke
* 40 dag pirine polnozrnate moke
* 20 dag  margarine (bio, brez mleka) ali masla
* 20 dag stevie Sugarsweet v prahu
* 2 rumenjaka
* 1 pecilni prašek 
* sok polovice limone
* limonina lupinica
* 6 žlic ovsenega mleka
 
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zgnetemo skupaj potem pa veselo na delo. Testo samo spuščamo čez strojček in odtrgamo pri poljubni dolžini.
Babica ima še starejši poseben strojček za izdelavo, lahko pa seveda uporabite novejše modele. Piškoti so slastni in zdravi. 
 
RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor
 

 

* 60 dag pšenične polnozrnate moke* 40 dag pirine polnozrnate moke* 20 dag  margarine (bio, brez mleka) ali masla* 20 dag stevie Sugarsweet v prahu* 2 rumenjaka* 1 pecilni prašek * sok polovice limone* limonina lupinica* 6 žlic ovsenega mleka   OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zgnetemo skupaj potem pa veselo na delo. Testo samo spuščamo čez strojček in odtrgamo pri poljubni dolžini.Babica ima še starejši poseben strojček za izdelavo, lahko pa seveda uporabite novejše modele. Piškoti so slastni in zdravi.    RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor     Vse sestavine zgnetemo skupaj potem pa veselo na delo. Testo samo spuščamo čez strojček in odtrgamo pri poljubni dolžini.Babica ima še starejši poseben strojček za izdelavo, lahko pa seveda uporabite novejše modele. Piškoti so slastni in zdravi. 
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek