Antiage glinena maska za obraz

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

Pazimo, da pri mešanju ne uporabljemo kovinske žlice ali posode. Pri mešanju gline vedno uporabimo porcelan, steklo, keramiko ali les.

SESTAVINE: 
 
OPIS POSTOPKA: V posodico damo približno 3 žlice gline v prahu in jo zalijemo z dvema žlicama hidrolata. Na koncu vmešamo še 1 malo žličko šipkovega olja. Vse skupaj dobro premešamo in nanesemo na očiščen obraz. Na koži pustimo delovati približno 10 minut, nato s toplo vodo in krožnimi gibi obrišemo z obraza. Masko uporabimo 1-2x tedensko.
 
ČAS PRIPRAVE: 5 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Andreja

SESTAVINE:  *3 žlice glinene maske *2 žlici hidrolata damaščanske vrtnice *1 žlička šipkovega olja   OPIS POSTOPKA: V posodico damo približno 3 žlice gline v prahu in jo zalijemo z dvema žlicama hidrolata. Na koncu vmešamo še 1 malo žličko šipkovega olja. Vse skupaj dobro premešamo in nanesemo na očiščen obraz. Na koži pustimo delovati približno 10 minut, nato s toplo vodo in krožnimi gibi obrišemo z obraza. Masko uporabimo 1-2x tedensko.   ČAS PRIPRAVE: 5 minRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja V posodico damo približno 3 žlice gline v prahu in jo zalijemo z dvema žlicama hidrolata. Na koncu vmešamo še 1 malo žličko šipkovega olja. Vse skupaj dobro premešamo in nanesemo na očiščen obraz. Na koži pustimo delovati približno 10 minut, nato s toplo vodo in krožnimi gibi obrišemo z obraza. Masko uporabimo 1-2x tedensko.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek