Osebna zgodba naše stranke: Moj boj z luskavico (Nika Bajželj)

Osebna zgodba naše stranke: Moj boj z luskavico (Nika Bajželj)

Zdravo.

Najprej vas moram vse pohvaliti, ker delate ODLIČNO delo. Malinca je med top search-i v mojem brskalniku.

Spletna stran je privlačna, enostavna, ni vsiljiva in ravno prav zasuta z informacijami.

Pravzaprav pišem zato, ker bi rada povedala svojo srečno zgodbo, vsaj upam, da je to srečni zaključek. Imam luskavico, že več kot 20 let in do 2 let nazaj sem bila zvesti uporabnik medicinskih kremic, losijonov, šamponov…, ki pa so delovali le nekaj časa potem pa so se težave povečale, posebno v prehodnih obdobjih, uh takrat je bilo v in na moji koži zelo pestro.

Pred dvema letoma, ko se je sestrična zaradi avtoimune bolezni zaradi katere praktično lahko je le solato in pije le ekstra prečiščeno vodo, začela ukvarjati z izdelavo lastne kozmetike, sem se srečala z raznimi čudnimi izrazi kot so MSM, baobab, babassu, glicerin in podobni. Potem pa sem zašla na vašo spletno stran in brala in bra

la in brala in klikala in se čudila kaj vse dejansko obstaja na dosegu roke. Tako sem prvič naročila MSM in NEEM in od takrat sem presrečna. Moj boj z luskavico je skoraj končan. Ponavadi sem se takle čas zvečer povijala v prozorno folijo saj so lekarniške kreme tako mastne, da jih ne spraviš iz oblačil, niti če jih opereš na 90; niti se ne vpijejo v kožo, tako, da je bila edina rešitev prozorna folija katera mi ni dala ravno miru med spanjem.

In ne samo, da imate super izdelke, imate tudi super kolektiv. Same pohvale! Če mi kdo ponudi delo v takem kolektivu, se peljem na delo tudi v Koper (iz Kranja) :)

Vedno, ko me kdo vpraša kje naj kupi zdrave dodatke, jim izstrelim, da naj pogledajo na malinco, ker tam najdeš vse po normalnih cenah in s certifikati.

Tako, da bi se vam rada iz srca zahvalila, da obstajate in da mi nudite lepše in lažje življenje.

Večno hvaležna in srečna stranka Nika Bajželj:)