Brezplačna eknjiga
close

Dnevi naravne kozmetike. Preveri akcijske cene >>

Prazna košarica

Skupaj: 0,00 €
Prazna sem, daj me napolni! ;)
Do brezplačne dostave ti manjka še: 50,01 €!

Biopark

Biopark

Srce znamke Bioparka sva Peter in Tejka Novšak. Oba sta že pred mnogo leti začutila, da njuno življenje potrebuje korenite spremembe. Pričela sta seveda kar sama pri sebi. Ker imata v družini tudi ljudi, ki se že dolgo ukvarjajo z ekološkim pridelovanjem živil, sta že pred več kot 12 leti vedela, kaj to pomeni, še preden je za to izvedel širši krog ljudi.

 

Njuno podjetje globoko spoštujejo okolje, njihovo službeno vozilo poganja plin, ki kar do 75% manj onesnažuje okolje. Kadar se odpravijo z družino v naravo, vedno poberejo kakšno smet in udeležujejo se tudi večjih čistilnih akcij.

Tudi zato sta se pred leti odločila, da lahko naredita nekaj več. Pričela sta s prodajo 100% naravnih kozmetičnih izdelkov. Ko sta ugotovila, kaj se nahaja v konvencionalni kozmetiki, je bila to povsem logična odločitev. Veseli ju, da lahko s svoji znanjem obogatita tudi druge. V njunem podjetju se sedaj združujejo ljudje, ki si delijo isto življenjsko filozofijo – edino z naravo lahko pridemo do zdravja. Tako je njihov osnovni cilj predvsem ponuditi ljudem zdravo alternativo vsem kemikalijam, ki so jih uporabljali do sedaj v konvencionalni kozmetiki, čistilih in prehrani.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Potrebuješ mojo pomoč? Pošlji mi svoje vprašanje
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovor dobiš v najkrajšem možnem času na tvoj email.